Amazon lansira sopstveni tablet računar

Bez autora
Jul 18 2011

Internet prodavnica "Amazon" lansiraće sopstveni tablet računar u oktobru ove godine, piše "Vol strit džurnal", a "Amazon" za sada nije najavio takve planove. Tablet računar će raditi pod "Android" operatvinim sistemom, imaće ekran od devet inča i, za razliku od "ajpeda 2", neće imati kameru. Proizvodiće ga jedna od azijskih kompanija.Cena tablet računara još nije poznata, ali se pretpostavlja da će, zahvaljujući integraciji sa prodavnicom "Amazon" biti jeftiniji od sličnih uređaja drugih proizvođača.

Amazon lansira sopstveni tablet računarInternet prodavnica "Amazon" lansiraće sopstveni tablet računar u oktobru ove godine, piše "Vol strit džurnal" ne navodeći izvor informacije, a "Amazon" za sada nije najavio takve planove.

Tablet računar će raditi pod "Android" operatvinim sistemom, imaće ekran od devet inča i, za razliku od "ajpeda 2", neće imati kameru. Proizvodiće ga jedna od azijskih kompanija. Cena tablet računara još nije poznata, ali se pretpostavlja da će, zahvaljujući integraciji sa prodavnicom "Amazon" biti jeftiniji od sličnih uređaja drugih proizvođača.

"Amazon" će, između ostalog, budućim vlasnicima nuditi filmove, muziku i knjige.

"Amazon" upravlja sopstvenom prodavnicom dodataka za platformu "Android" - "Amazon Appstore", koja je otvorena u martu. Po broju programa ona zaostaje za "Android Market", ali poseduje naslove kojih nema u zvaničnoj prodavnici.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik